Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Wij helpen je graag! 03 500 92 91

Plastic Bierglazen bedrukken (tot 75.000 stuks)

Plastic bierglazen of drinkglazen snel en professioneel laten bedrukken?

Onze glasheldere PET bierglazen voor éénmalig gebruik zijn niet alleen perfect voor festivals, school- en bedrijfsfeesten en andere evenementen, maar ze kunnen ook gemakkelijk worden voorzien van een eigen bedrukking: een boodschap, een productnaam of bedrijfslogo (in maximaal 6 PMS kleuren). De bestelling wordt binnen maximaal 15 werkdagen (na goedkeuring werktekening) kosteloos bij je afgeleverd.
 

Snel besteld, professioneel bedrukt

Plastic drinkglazen met eigen bedrukking kunnen direct en eenvoudig worden besteld in onze webshop. Volg de instructies op de productdetail pagina (aantal, kleuren, ontwerp en snelheid van levering) en upload eenvoudig jouw bestand.


Grotere aantallen plastic glazen  nodig?

Stuur jouw aanvraag direct naar onze klantenservice.
Binnen 24 uur ontvangt je van ons een scherpe aanbieding.

 

 


PLASTIC BIERGLAZEN RONDOM BEDRUKKEN

Laat jouw plastic bierglazen snel en professioneel bedrukken. Goed, snel en voordelig bij PETglazenDirect. Kies je favoriete product, selecteer het aantal + kleuren, upload je bestand en reken af in een veilige omgeving. De bedrukking is uitvoerbaar in de boven- of onderring van het glas. Bedrukking van beide ringen is ook mogelijk, dit rekenen wij als een dubbele drukopdracht aan. Deze dry-offset bedrukking is mogelijk tot maximaal 6 kleuren. Een standaardbestand met een resolutie van 300dpi kan voor bedrukking aangeleverd worden (bij voorkeur in AI of PDF formaat). 

SNELLE LEVERING

Jouw bestelling wordt binnen 15 werkdagen (na goedkeuring werktekening) kosteloos geleverd. Heb je meer haast? Tegen een gering extra bedrag maken wij er een 'spoedlevering' van en heb je de bedrukte glazen binnen vijf tot zeven werkdagen al in huis. Grotere aantallen nodig? Stuur je aanvraag naar onze klantenservice en je ontvangt binnen 24 uur onze offerte! Naast een uitstekende, persoonlijke ondersteuning via onze customer service garanderen wij ook de scherpste prijs, bij iedere hoeveelheid. 

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd