Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Wij helpen je graag! 03 500 92 91

Plastic Bierglazen bedrukken (v.a. 75.000 stuks)

Plastic bierglazen bedrukken?

Een absolute meerwaarde! Bierbekers zijn immers uitstekende reclamedragers. Bedrukking is mogelijk van 1 kleur tot full colour. Zo breng je jouw merk of evenement op een positieve manier onder de aandacht van jouw publiek.

Bedrukken vanaf 75.000 stuks

Organiseer je binnenkort een evenement? Kies dan voor PET glazen. De kwaliteit is uitstekend, het materiaal glashelder. De inhoud wordt optimaal gepresenteerd. Bovendien blijven de smaakeigenschappen van een biertje of ander drankje perfect behouden.

Onbreekbaar, dus veilig voor ieder evenement

PET glazen zijn onbreekbaar, splintervrij een volledig recyclebaar. Dit maakt deze glazen tot een goed en veilig alternatief, want vanwege veiligheidsaspecten is het gebruik van echt glaswerk in de openbare ruimtes en tijdens evenementen vaak verboden.

Voordelig geleverd, binnen maximaal 5 weken

Wil jij je bierbekers snel in huis hebben of heb je nog even wat tijd. Hoe langer namelijk de levertijd, hoe voordeliger de glazen. Onze productiefaciliteit (Polen) garandeert niet alleen een prima kwaliteit, maar ook een uiterst scherpe prijs. De levertijd bedraagt maximaal 5 weken, na goedkeuring van het artwork.

 

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd