Wil je tijdens een evenement of feestje echt opvallen? Kies er dan voor je wijn- en borrelglazen te laten bedrukken bij PETglazenDirect! Hier zijn ze in staat plastic glazen gemakkelijk te voorzien van jouw persoonlijke bedrukking. Een logo, naam, actie of boodschap, het is allemaal mogelijk. Deze dry-offset bedrukking is mogelijk tot maximaal 6 kleuren. Een standaard bestand met een resolutie van 300dpi kan voor bedrukking aangeleverd worden (bij voorkeur in AI, EPS of PDF/X-3 formaat). Je kunt bij het betreffende product zien wat het maximale bedrukkingsoppervlakte is. Heb je geen eigen ontwerp? Geen probleem, de specialisten van PETglazenDirect helpen je graag iets bedenken. Laat je wensen weten en zij gaan voor je aan de slag om een professioneel ontwerp op maat te maken.

Je eigen visitekaartje met bedrukte glazen

Een goede indruk maak je maar één keer, dus dat kun je maar beter meteen goed aanpakken. Jouw naam of logo bedrukt op wijn- of borrelglazen is je persoonlijke visitekaartje. Je kent de uitdrukking: een foto zegt meer dan duizend woorden vast wel? Dit geldt dus ook voor een goede afdruk op je glazen. Een goede afbeelding schept duidelijkheid en brengt iets over.

De laagste prijzen en beste service

Naast een zeer ruim assortiment wijn- en borrelglazen vind je bij PETglazenDirect ook smoothie bekers, shakers voor vers fruit of drankjes, plastic champagneglazen en longdrinks. In één oogopslag zie je alle beschikbare mogelijkheden, dat zoekt zeer prettig. Rietjes nodig? Ook die vind je in de webshop, zowel in het zwart of kleur. Je bent hier verzekerd van zeer scherpe prijzen en bovendien de allerbeste service. Je bestelling heb je binnen slechts enkele dagen in huis.

Bestel gemakkelijk en snel online

Wijn- en borrelglazen bedrukken doe je dus bij PETglazenDirect. Afbeeldingen worden sneller onthouden en jij wil toch ook dat jouw boodschap mensen bijblijft? Het bestellen is heel gemakkelijk. Je kiest je favoriete glas, rekent af in een veilige online omgeving en de rest wordt voor je geregeld. PETglazenDirect is dé specialist in het bedrukken van glazen en bekers. Ook voor onbedrukte varianten ben je hier aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan de website van PETglazenDirect!